Din återförsäljare i Uppsala

Sugen på MC?

Ren passion sedan 1911. Tradition, känsla och innovation, Benelli är allt detta och lite till och har blivit legender i en historia som sträcker sig mer än hundra år tillbaka, där innovativa modeller, spjutspetsteknologi, framgångar i världsklass och världsberömda modeller har följt efter varandra. Sportiga men eleganta på samma gång, 

Benelli-modellerna skapades för att tillfredsställa alla typer av förare, även de mest krävande, för att garantera maximal körglädje, komfort, smidighet och hantering, utan att någonsin glömma uppmärksamheten på bränsleförbrukningen och respekten för miljön

Sugen på atv?

Vi erbjuder Fyrhjulingar och ATV från Linhai vilka är driftsäkra smidiga och prisvärda fordon och kan användas till lek och arbete!


Vi tillhandhåller reservdelar, tillbehör och utrustning till alla märken och modeller av ATV och fyrhjuling!
Sugen på enduro?

Beta levererar motorcyklar i världsklass med dagens mest vinnande enduro-hojar på marknaden! 

Med Beta finns hojar för alla: 125/200, 250/300 eller 350/480 cc. 

Vi tillhandhåller reservdelar och tillbehör samt försäljning till samtliga modeller!


***** "En fantastisk körupplevelse! Jag har aldrig varit så nöjd!"

***** "Otroligt lättkörda hojar, trevliga i fjädringen"

**** " En enduro som ger en trevlig körkänsla"

Sugen på cross?

TM Racing är ett italienskt märke som utvecklar och tillverkar motorcyklar på högsta nivå.

När du köper en TM får du en handbyggd vältrimmad maskin som du utan problem kan ta till VM och slåss om förstaplatsen med!

TM erbjuder Cross/enduro i storlekarna 85/125/144cc 2T 250/300cc 2T och 250/300/450 4T

Vi tillhandhåller reservdelar och tillbehör samt försäljning till samtliga modeller!


TM erbjuder förutom Motorcross/Enduro, Supermotard och karting motorer.

Sugen på Moped?

Vi är återförsäljare för Keeway och Skyteam som levererar driftsäkra, bränslesnåla och tuffa mopeder!


Vi tillhandahåller även reservdelar, styling och tillbehör till alla märken och modeller av moped!

Sugen på Elcross?

Vad vill du köra idag? En 125cc tvåtaktare? 250cc eller 450cc fyrtaktare? VARG är den mest mångsidiga och avancerade motocrosscykeln på planeten. Den kan enkelt anpassas till din skicklighetsnivå och körstil för vilken bana som helst. Genom Stark VARG-appen kan du skapa upp till 100 körprogram, justera effektkurva, motorbroms, traction control och virtuell svänghjulsmassa efter din smak, och ha fem körprogram aktivt installerade på cykeln.

VARG har en toppeffekt på 80 hk, 30 % mer än en vanlig fyrtaktare på 450 cc. Den levererar också drygt 938 Nm vridmoment på bakhjulet, mer än dubbelt så mycket som någon 450 cc. Räckvidden kan liknas vid en 450cc motocrosscykel med full tank. VARG kan enkelt genomföra en full "moto" i MXGP-intensitet eller upp till 6 timmars lugnare körning och laddas upp helt på 1-2 timmar beroende på laddare och eluttag. 

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig ett smart sätt att dela upp din betalning. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad. Prata med oss så berättar vi mer. 


FacebookInstagramYouTube